poster

Mira Adanja Polak: Ekskluzivno

Mira Adanja Polak i Vi (2015)

Srbija

OPIS

Zašto sam otkazao predstavu: Nikola Mijailović
Operski pevač Nikola Mijailović koji je trebao da peva u operi "Nabuko" u Narodnom pozorištu u Beogradu, otkazao je predstavu. Ljubitelji opere došli su da ga čuju a njega nije bilo... Otišla sam po objašnjenje i srela se sa administrativnim zavrzlamama koje zaslužuju tumačenja.
Ovaj talentovani operski pevač sa zapaženom karijerom u svetu i kod nas pozivan na svetske operske scene govori o svom iskustvu i svojim gostovanjima u operskim kućama Italije, Bugarske, Japana, Nemačke, Izraela, Rusije...
Primio me je u svom domu u kome sam, potseća me, bila kada je tek počinjao i pokazao talenat koji nije ostao nezapažen. Govori o veku jednog pevača i o godinama najveće kreativnosti. Govori o našim talentima koji gostuju u svetskim operskim kućama.
Bilo je zanimljivo sresti ga ponovo posle toliko godina i čuti njegova razmišljanja. Od malih nogu vezan je za Narodno pozorište u Beogradu.
Kao sin operske pevačice Radmile Smiljanić, još kao dete ušao je u Narodno pozorište, imajući malu ulogu unuka u Konjovićevoj operi "Otadžbina".

Slike

Mira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: Ekskluzivno

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.