OPIS

Novu operativnu metodu skočnog zgloba, tight rope atc, koja uspostavlja prirodnu pokretljivost zgloba, bez pritisaka i daljnjih oštećenja, na UKC RS radi dr. Srđan Radanović sa svojim timom. U temi emisije o prevenciji dijabetesa, ali i liječenju već bolesnih. Šta je najbolji izbor za pacijenta i društvo, kako bi se smanjio broj bolesnih koji raste iz godine u godinu. O prehrani u prevenciji dijabetesa savjetuje Amela Ivković O'Reilly. Dr. Dragan Stevanović govori o tome što bi u zdravstvu trebali popraviti i promijeniti da se liječimo bolje.Serijal uređuje i vodi Olivera Dodig.

Slike

Putevi zdravlja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik Nove TV

    image
    Najgledanija središnja informativna emisija u zemlji gledateljima svake večeri donosi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta. Propušteni...
  • Vesti RTS

    image
    Najnovije vesti, analize i izveštaji sa lica mesta iz Srbije, Balkana i sveta. Budite u toku sa političkim, društvenim i poslovnim trendovima.
  • Dnevnik 2

    image
    Najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta, u Dnevniku 2 Televizije Republike Srpske. Svako veče, od 19 časova i 30 minuta, najnovije i najvažnije vijesti...
  • Dnevnik

    image
    Pratite Dnevnik, jednu od centralnih, informativnih emisija Radio Televizije Crne Gore i saznajte sve najvažnije vijesti.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.