SEZONA: 1

EPIZODA: 64

OPIS

Lola je stala pred Igorov pištolj, ali na kraju, iz šume s puškom izleti Nada. I dok Lola odvlači Sašu dalje od Igora, u prepiranju Igora i Nade, puška opali i rani Nadu. Igor je u strahu da će ga Nada prijaviti policiji, premda ne zna hoće li preživjeti. Saša i Lola nalaze ranjenu Nadu i nose ju u bolnicu. Julija i Karlo saznaju za ranjavanje i odlaze u bolnicu kako bi popravili moguće posljedice za njih.
Kad Milan vidi u Filipovoj bilježnici visoki iznos svojih dugovanja, krene ga prepravljati, u čemu ga uhvati Irena.
Tamara se šokira kada do nje stignu njene escort fotografije, no uspije ih sakriti pred Karlom. Prestrašena kompromitirajućim fotografijama, Tamara traži Ireninu pmoć.
Karmela želi s Ivanom na bračno savjetovanje, ali ju Ivan odbija. Karmela odlazi sama i šokira se kada psihoterapeut izjavi da je ona zlostavljana žena.
Bruno saznaje da je Roko ukrao ispričnice od Jelene.
Irena odlazi na posao u firmu Krpan, gdje svjedoči raznim problemima. Marina ostaje bez posla, a Karmela je sreće na ulici, saznaje sve što se dogodilo, te u javnosti opali Ivanu pljusku.

Slike

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.