poster

Tvoje lice zvuči poznato: show program,5. sezona

Tvoje lice zvuči poznato (2013)

glazbeni, talk-show | Srbija

SEZONA: 5

EPIZODA: 8 - show program,5. sezona

OPIS

U show programu „Tvoje lice zvuči poznato“ poznate ličnosti imitiraju popularne domaće i svjetske muzičke zvijezde, a njihov nastup ocjenjuju publika, drugi takmičari i žiri. Ana Kokić, Danijel Kajmakoski, Nenad Knežević, Željko Šašić, Aleksa Jelić, Edita Aradinović, Nenad Pagonis, Ivana Peters, Dragan Kojić Keba, Katarina Bogićević - ovo su imena VIP imitatora spektakularanog muzičkog showa! Osvojili su nas u prethodnim sezonama, sada je red da se opet zaljubimo u njih. Njihove nastupe i u muzičkom i u scenskom smislu kao i svake godine komentirat će i ocjenjivati stalni tročlani žiri kome će se u svakoj epizodi pridružiti jedan gostujući član. Show je humanitarnog karaktera, te će tako pobjednik novac, koji je prikupljen glasovima, dodijeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.
Čeka nas neviđena zabava, lude imitacije i takmičari koji će nas sve iznenaditi!

Slike

Tvoje lice zvuči poznatoTvoje lice zvuči poznatoTvoje lice zvuči poznatoTvoje lice zvuči poznatoTvoje lice zvuči poznato

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Play TV (2018)

    image
    Koncept emisije je da gost bira plejlistu spotova koji će se puštati tokom emisije uz razgovor sa voditeljkom...
  • TambuRaj

    image
    Novi brend Poljoprivredne TV je "TambuRaj", tamburaški radio koji sada možete slušati svaki dan u pozadini videostranica prve hrvatske poljoprivredne televizije.
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
  • Chcesz?Masz!

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.