Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Petar Grašo otkrio je neke do sad nepoznate detalje iz njegove dugogodišnje ljubavne veze s Danijelom Martinović. Kaže da su jednako strastveni u svađi kao i u ljubavi. Kad se posvađaju ne lete tanjuri i nema "fizike", ali zato ima mnogo kemije te su nakon svake svađe još zaljubljeniji i bliži. Što je još Grašo otkrio o ljubavi i karijeri, saznajte u IN magazinu.
Drago Diklić proslavio je 65 godina karijere prvim samostalnim koncertom u dupkom punom Lisinskom. Tvorac brojnih evergreena otkrio je kako je nastala neslužbena himna metropole "Zagreb je najljepši grad", što misli o stanju na današnjoj glazbenoj sceni, ali i koju važnu nagradu još uvijek nije dobio. Kakav je pak Drago bio u mladosti, ispričao je Miro Ungar, dok je Tereza Kesovija povjerila koji joj je nadimak nadjenuo.
U rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema ukusan desert nazvan „Slatki zalogaji“.

Slike

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Odgovorite ljudima

    image
    Odgovorite ljudima je dijaloška emisija gdje se obrađuju teme iz BiH, života, politike, sadašnjost i budućnost, aktuelne teme kroz razgovor sa kompetentnim...
  • E' sempre mezzogiorno

    image
  • Politique

    image
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.