OPIS

“Preko trnja do zvezda” - tako obično zvuče priče o uspehu, posebno one koje pričaju kriminalci. Ono što retko ko od njih priznaje, jeste ne samo to koliko bolan ume da bude taj trnoviti deo puta, već i koliko se lako ponovo vraćaju na njega.

Sagovornik četvrtog dela serijala o Pink Panterima govori o paklenom planu i realizaciji pljačke transporta novca koja je pripremljena i izvedena na veoma originalan način. U igru je ubačen član čija uloga je bila od krucijalnog značaja. Međutim, jedan od narednih poslova našeg sagovornika pretvoriće se u pravu golgotu. Nova “šljaka”, slična ekipa, mnogo veća zarada ali i novi originalan plan bekstva poigraće se sa sudbinom Pink Panter bande. Pljačka koja ih je za malo koštala zivota. U jednom trenutku za njima tragaju iskusni inspektori jednog višemilionskog grada, ali i opasni kriminalni kartel koji nema milosti…

U večerašnjoj uzbudljivoj epizodi veoma zapaženu ulogu imaće i poznati producent, reper i tekstopisac Coby, koji i potpisuje muziku za ovaj novi serijal emisije “Dosije”. On će igrati opasnog člana bande koji ne zna za strah, i koji će uspeti da reši misteriju koja je glavnog šefa ozbiljno mučila.

Slike

DosijeDosijeDosije

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.