poster

Mira Adanja Polak- Ekskluzivno

Mira Adanja Polak i Vi (2015)

Srbija

OPIS

Kome je dr Rajko Medenica ostavio svoju tajnu?
Dr Rajko Medenica je lekar koji je devedestih godina zaokupljao pažnju svetske javnosti oko svog metoda lečenja raka mimo svih protokola.
Osnovao je i svoju laboratoriju u Hilton Hedu, Južna Karolina u Americi koju sam tada posetila.
Njegova istraživanja privlačila su pažnju. Pacijenti su ga hvalili i osuđivali. Nakon sudskog procesa koji je imao sa jednom pacijntkinjom proglašen je krivim.
Pre samog odlaska na odsluženje zatvorske kazne umro je 1997. godine u Njujorku.
U svojoj zemlji Jugoslaviji Dr Rajko Medenica bio je osuđen na 20 godina zatvora zbog afere sa falsifikovanim i uvećanjin računima socijalnog osiguranja.
Ime Rajka Medenice vezivalo se sa jedne strane za afere u zemlji, a u Americi proglašen je šarlatanom. Pacijenti su mu bili poznati ljudi. Bilo je tu kongresmena uglednih poslovnih ljudi, a lečio je i Muhameda Alija za koga se priča da mu je produžio život.
Da li je bio neko ko je gledao unapred ili je bio šarlatan željan slave.
Njegova supruga Smilja Medenica napisala je i knjigu o svim događajima kojima je bila neposredni svedok.
Prilikom njene posete Beogradu napravljen je razgovor koji sa distance gleda na ono što se događalo.

Slike

Mira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- Ekskluzivno

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.