SEZONA: 2

EPIZODA: 51

OPIS

Sluđen krivnjom što je ubio Zdenka, Toni napušta set svoje serije i odustaje od snimanja. Tomo je u problemu - zove ga Aki, jer je Toni nestao bez traga.
Dado je na glasanju izdao Antu, nakon čega je u domu nastala tuča pa ih Andrija sve otjera i naredi Nediljku i Miji da napišu ponudu za lokal. Čija ponuda bude veća, njegov je lokal. Nediljko ponudi četiri puta veću svotu i pobijedi.
Štiglići nose svoje stvari iz lokala. Dadi je žao što je pristao na veću plaću, a izgubio prijatelja Antu. Nediljko, kad vidi poslovne knjige, shvaća da se uvalio do grla. Zorki je dosta Mijinih i Nediljkovih svađa, važna joj je akcija sa zmijskim otrovom.

Slike

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.