poster

Tvoje lice zvuči poznato: show program,5. sezona

Tvoje lice zvuči poznato (2013)

glazbeni, talk-show | Srbija

SEZONA: 5

EPIZODA: 4 - show program,5. sezona

OPIS

U show programu „Tvoje lice zvuči poznato“ poznate ličnosti imitiraju popularne domaće i svjetske muzičke zvijezde, a njihov nastup ocjenjuju publika, drugi takmičari i žiri. Ana Kokić, Danijel Kajmakoski, Nenad Knežević, Željko Šašić, Aleksa Jelić, Edita Aradinović, Nenad Pagonis, Ivana Peters, Dragan Kojić Keba, Katarina Bogićević - ovo su imena VIP imitatora spektakularanog muzičkog showa! Osvojili su nas u prethodnim sezonama, sada je red da se opet zaljubimo u njih. Njihove nastupe i u muzičkom i u scenskom smislu kao i svake godine komentirat će i ocjenjivati stalni tročlani žiri kome će se u svakoj epizodi pridružiti jedan gostujući član. Show je humanitarnog karaktera, te će tako pobjednik novac, koji je prikupljen glasovima, dodijeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.
Čeka nas neviđena zabava, lude imitacije i takmičari koji će nas sve iznenaditi!

Slike

Tvoje lice zvuči poznatoTvoje lice zvuči poznatoTvoje lice zvuči poznatoTvoje lice zvuči poznatoTvoje lice zvuči poznato

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.