SEZONA: 1

EPIZODA: 43

OPIS

Uzmite mač napravljen od plastične cijevi i slijedite najbolje prijatelje, Craiga, Kelsey i Johna, dok istražuju šumu znanu kao Potok – prostran dječji svijet prepun šarolikih likova koji svakog dana odlaze na novu avanturu.
Craig i njegovi najbolji prijatelji, Kelsey i John, stalno odlaze na pustolovine u divljini u predgrađu poznatoj kao Potok. Potok je utopija u kojoj dječja plemena vladaju tvrđavama od panjeva i rampama za biciklističke skokove, tvoreći tako cijelo složeno društvo koje se sastoji isključivo od djece. U svakoj epizodi djeca ili odlaze u još nepoznate dijelove Potoka, ili susreću drugu djecu ili jednostavno upadaju u nevolje u svom skrovištu – panju.

Slike

Craig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od PotokaCraig od Potoka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.