poster

Glazbeni specijal: Matija i Gibonni u klubu Porgy And Bess u Beču

Glazbeni specijal (2011)

glazbeni | Hrvatska

OPIS

U sklopu prošlogodišnjeg 6. festivala hrvatske glazbe u Beču (6. Festival der Kroatischen Musik in Wien) u svjetski znamenitom Jazz & Music Klubu "Porgy & Bess" nastupili su Matija Dedić, "Black Coffe" (Jadran Dučić Čićo - bubnjevi; Renato Švorinić - bas gitara), violinist Marko Ramljak sa specijalno zvjezdanim gostom - Gibonnijem.
Začudna kombinacija hrvatskoga jazza i hrvatskoga autorskoga popa izazvala je osobito zanimanje hrvatske, ali i austrijske publike. U prvom dijelu koncerta svirali su Matija i spomenuti jazzeri, a u drugom im se pridružio Gibonni s niskom svojih velikih i pjesama i hitova.
Autor i urednik: Ante Batinović

Slike

Glazbeni specijal: Matija i Gibonni u klubu Porgy And Bess u BečuGlazbeni specijal: Matija i Gibonni u klubu Porgy And Bess u BečuGlazbeni specijal: Matija i Gibonni u klubu Porgy And Bess u BečuGlazbeni specijal: Matija i Gibonni u klubu Porgy And Bess u Beču

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.