SEZONA: 4

OPIS

U novoj sezoni upoznat ćemo 16 novih kandidata, a oni u prosjeku teže 157 kilograma što ih čini najtežima dosad! Četvrta sezona emisije neće imati samo nove kandidate, nego i dva nova trenera, Maju Ćustić i Edina Mehmedovića, magistre kineziologije koji će pomoći kandidatima u potpunosti promijeniti dosadašnji način života zbog kojeg su došli do pretilosti i izloženosti raznim bolestima. Na tom putu, uz trenere, potporu će im davati i dr.sc. Martina Linarić, dipl.ing., nutricionistica, čije ćete savjete, uz brojne detalje o novoj sezoni i kandidatima, moći čitati i na našem Facebooku.
Kandidati nove sezone smješteni su u malom mjestu Marušići, u Grižanima, u pitoresknoj Vinodolskoj dolini, koja neodoljivo podsjeća na Toscanu, prelijepa starinska kuća iz 19. stoljeća, zvana Mali Pariz. Pristupom temeljenom na zdravlju organizma, na fizičkoj te mentalnoj razini, uz slogan "u zdravom tijelu zdrav duh", kandidati će svoje zdravstvene probleme i prekomjernu težinu ovoga puta rješavati u okolini koja se razlikuje od prethodnih lokacija.
Voditeljica je, kao i do sada, karizmatična Marijana Batinić.

Slike

Život na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagiŽivot na vagi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.