poster

Kod nas doma

Kod nas doma (2017)

magazin | Hrvatska
Režiser: Zoran Nikolić

OPIS

Kod nas doma volimo da vam je ugodno, da se osjećate lijepo i sretno, volimo vas oraspoložiti, razveseliti, volimo da se osjećate... kao doma! Zato vam iz tjedna u tjedan, iz dana u dan donosimo nove, vaše priče!
Tako vas danas najprije vodimo u obilazak doma umirovljenice Nade Kranjčec, koja voli putovanja i kuhanje, u potrazi za zanimljivim rješenjima vlastitih stambenih prostora.
Zajedno s dizajnericom Lanom Puljić jednoj osobitoj djevojci koja za dva dana slavi 18. rođendan ispunit ćemo najveću rođendansku želju.
A Jasenko Houra će nas podsjetiti na slavni koncert na Trgu Republike čiju će 30. godišnjicu obilježiti čak s dva koncerta u zagrebačkoj Areni!
Urednica projekta: Maja Tokić

Slike

Kod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas doma

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Puls Srbije

    image
    Snagu ljudskih sudbina, aktuelnih dešavanja i odabranih sagovornika, svakog radnog dana, od 11:00, opipavaju Miloš Anđelković i Milica Marković u emisiji PULS...
  • Trend

    image
    "Trend" je emisija o zabavi, muzici, glamuru, svijetu poznatih, slavnih i popularnih.
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Potrošački smjer

    image
    Emisija obuhvata problematiku prava i zaštite potrošača u BiH kroz sveobuhvatno informiranje javnosti. U suradnji sa udruženjima za zaštitu potrošača,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.