OPIS

U Pulsu vas vodimo na nova putovanja:
Kako je živjeti od 900 kuna u trošnoj kući bez vode? Zna baka Ljuba! U njezin kraj zalaze rijetki putnici. Mi smo je posjetili uoči Svjetskog dana borbe protiv siromaštva.
Tko je zagorski Casanova? Navodno ima 80-ak potomaka, a možda i više. Neki su vam itekako dobro poznati.
Višanin Velimir Mratinić strastveno skuplja zaostale predmete iz Drugog svjetskog rata. Na Visu ih ne manjka. A i druge je otočne blagodati itekako iskoristio.
Župnik iz Oprtlja vrstan je poznavatelj bilja. Najpoznatiji je po svojoj ljekovitoj travarici, a radi i ljekovite pripravke. Svoje recepte, naravno, ne otkriva nikomu, ali vrata svog doma i vrta rado otvara.
Urednica projekta: Maja Tokić 

Slike

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vijesti

    image
    Vijesti emitujemo radnim danom u 7.00, 8.00, 9.00 i 14.00 časova, a vikendom u 8.00 i 17.00 časova. Po potrebi, emitujemo i Vanredne vijesti. U Vijestima u 7.00,...
  • Quest Means Business (2009)

    image
    Richard Quest i njegov tim analiziraju činjenice i brojke iz poslovnog svijeta kako bi pomogli ljudima zaraditi novac i mudro ga potrošiti.
  • Africa Live

    image
    Africa Live is a news program that focuses on African issues and issues related to this diverse continent. CGTN's Nairobi-based broadcast center produces Africa...
  • Che tempo fa

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.