SEZONA: 1

EPIZODA: 18

OPIS

Marija se pita je li trebala onako odbiti Miru i njegov poziv na razgovor, a Ksenija joj govori da ona zna istinu o Miri - on je vuk u janjećoj koži.
Tamara napada Jelenu, uvjerena da ju Karlo vara s njom.
Saša se uspije pribrati nakon što mu je pozlilo. Povjerava se Bruni - muči ga što ne poznaje Anu (Lolu). Bruno mu naglašava koliko ga Ana mora voljeti; spasila mu je život, a i spremna je raditi za Jelenu kako bi mogli ostati u Knežev dolu. U razgovoru s Lolom, Saša pristaje ostati u Knežev dolu; zbog Marije, a i kako ne bi previše uzurpirao Anin (Lolin) život.
Lola dolazi prihvatiti posao u Jeleninoj ordinaciji, ali je istog trena bačena u vatru i počinje raditi. Shvaća da joj je to prilika da pronađe Maka.
Petar pojede Karmelin doručak i dobije alergijsku reakciju te se počinje gušiti.
Saša obavještava Mariju da su on i Ana odlučili ostati u Knežev dolu. Marija se šokira kad čuje da je Lola prihvatila posao medicinske sestre u Jeleninoj ordinaciji.

Slike

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.