SEZONA: 1

EPIZODA: 79

OPIS

Ester se oprašta od Cassiana. Samuel ispriča kćeri što mu se dogodilo i oni smišljaju novu taktiku. Lino se budi sretan zbog noći s Carol. I kaže joj da su sada službeno skupa. Doralice nazove kući. Juliano se javi. Razgovaraju, a kada je Juliano da Quirinu, ona prekine poziv. Lino i Carol odlaze potražiti Juremu Batistu. Dionisio se vraća kući iz bolnice. Ester vodi Laurinhu u školu, a Cassiano vodi Samucu. Njih se dvoje susretnu, a Alberto sve to gleda. Amaralina želi Marizeinu ogrlicu, ali Marize joj je ne da. Dionisio i Alberto razgovaraju o Samuelu i Ester. Misle da su oboje povjerovali njihovoj priči. Olivia razgovara s Tais o zapovjedniku. Tais kaže da će se fokusirati na posao. Amadeu i Isabel prekidaju vezu. Natalia i Juliano razgovaraju o djetetu. Ona kaže da je sama kupila krevetić. Juliano se naljuti, ali ubrzo se pomire. Cassiano kaže pilotima novu taktiku g. Samuela. Helio odlazi g. Dionisiju. Marize savjetuje Amaralini da se primi učenja.

Slike

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.