poster

Riječ i život: Novi početak

Riječ i život (2002)

religijski | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

Kažu da je svaki početak težak, ali kažu i to da za nj nikad nije kasno. Kako se odlučiti za novi početak? Koliko su stariji u određenom razdoblju svjesni da se moraju maknuti i ustupiti mjesta mladima? Ima li čovjek današnjice vremena, imaju li kršćani volje i hrabrosti i na vidljiv način očitovati vjerničku opredijeljenost za ideale? Koliko je ljudski mozak spreman za novi početak? U prilozima sudjeluju Marino Erceg, Petra Milković i Ante Čaljkušić. Gost je spec. neurokirurgije u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu dr. sc. Ivan Radić.
Organizator: Luka Zadravec

Voditelj: Neno Kužina
Urednik: Neno Kužina

Slike

Riječ i život: Novi početak

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Global Ventures

    image
    Pressures and influences are attacking young people and destroying the lives of today's generation. Join the Global Ventures team as they reach out to the hearts...
  • Codzienna radość życia z Joyce Meyer

    image
  • TV Mekteb

    image
    Kroz serijal TV Mekteb učimo i ponavljamo o našoj vjeri, upoznajemo mekteblije širom naše domovine, družimo se i znanje širimo.
  • Adventures with God

    image
    A religious preacher spreads the message of love and faith, and devotees share their experiences with God.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.