SEZONA: 1

EPIZODA: 78

OPIS

Liječnik kaže da je Dionisio izvan opasnosti, ali da će ostati na promatranju. Dionisio se budi i moli da razgovara s Albertom. On hini da nije dobro i ima plan kako će ušutkati Samuela. Želi da Alberto ostvari taj njegov plan. Slatkiš i Marinalva dobiju prvu plaću i povišicu. Presretni su i odlaze proslaviti. Ester i Cassiano provedu noć u kolibi. Alberto odlazi po Samuela kako bi razgovarao s Dionisiom. Samuel se nećka, ali pristaje. Lino i Carol stižu u Rio. Slatkiš i Marinalva odlaze u "Karipski cvijet". Lino i Carol se smjeste u skromnom hotelu. Lindaura dolazi kući i ne nalazi Samuela. Zabrine se i nazove Ester. Samuel i Dionisio razgovaraju. Dionisio izmisli priču u koju Samuel povjeruje i oprosti mu. Dionisio i Alberto ga ismijavaju. Slatkiš pokuša poljubiti Marinalvu, ali njoj to zasmeta i ode. Lino i Carol se poljube. Juliano odluči potražiti Doralice.

Slike

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.