Ocjena korisnika: 7.2/10
(5 glasova)

SEZONA: 24

EPIZODA: 2

OPIS

Oni su uistinu najbrži i najžešći - policajci s autoputa!
"Cobra 11" serijski je format s najdužim stažem na RTL-u! Hrvatski gledatelji još od 2004. godine prate sve o poslovnim i privatnim uspjesima i nedaćama najpoznatije njemačke policijske jedinice koju predvodi Semir Gerkhan.
Najuspješniji njemački akcijski serijal „Cobra 11 - policajci s autoputa″ tijekom 23 uspješnih godina postala je svojevrsni brend, a njezini protagonisti jedni od najpoznatijih televizijskih policajaca u Njemačkoj i šire. Nove epizode serije koja je osvojila nekoliko nagrada, među kojima je i cijenjena „Taurus World Stunt“, nagrada koju „Cobra 11“ osvaja skoro svake godine, oduševit će gledatelje inovativnim idejama, uzbudljivim pričama te mnoštvom automobilskih i vatrenih vratolomija koje garantiraju televizijsku zabavu.
Policajci na motorima žive brzo i opasno, njihov radni dan je neprekidna i neumorna utrka sa smrću. Neprijatelji su im ubojice, otmičari, dileri droge, kradljivci... u očajničkom bijegu. To je neprestana borba bez milosti u kojoj vrhunski istrenirani tim na motorima svakodnevno hvata svoju opasnu lovinu po autocestama ali i po gradskim ulicama gdje brzina donosi mnoge nove opasnosti.
“Cobra 11” je jedna od klasičnih RTL-ovih akcijom nabijenih serija, čijoj spektakularnosti pridonose sjajni specijalni efekti ultrabrzog ritma akcijskih sekvenci. Od senzacionalnog debija koji je širom Njemačke izazvao pravu gledateljsku groznicu, serija se proširila Europom. Zapaljiva smjesa vrhunske akcije, vrtoglavih potjera i zanimljivih policijskih slučajeva jamči prvoklasnu televizijsku zabavu.
Najnovija sezona najuspješnije njemačke akcijske serije „Cobra 11 - policajci s autoputa″ ! Nove epizode nagrađivane serije oduševit će gledatelje inovativnim idejama, uzbudljivim pričama te mnoštvom automobilskih vratolomija koje garantiraju odličnu televizijsku zabavu.

Slike

Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11Cobra 11

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Otkupnina (2017)

    image
    Eric Beaumont (Luke Roberts) iskusni je pregovarač u kriznim situacijama. Kada životi taoca vise o koncu, on i njegov elitni tim rješavaju otmice, spašavaju...
  • NCIS: Los Angeles (2009)

    image
    Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam...
  • Hawaii Five-0 (2010)

    image
    Remake legendarne kriminalističke serije „Hawaii Five-0", emitirane od 1968. do 1980. "Hawaii Five-0" moderna je inačica kultne serije o elitnoj policijskoj...
  • Among Us (1994)

    image
    Among us (UU) is a German soap opera broadcasted since 28 November 1994, Monday to Friday by RTL. Among us deals about people in the Schillerallee in Cologne,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.