OPIS

Zanimljive teme i još zanimljiviji gosti uvijek obogate i začine naš svakodnevni život korisnim sitnicama koje nam olakšavaju posao u kući, ali i nauče kako se hraniti i izgledati zdravo i njegovano u ovom užurbanom ritmu života. Emisija autorke i voditeljice Nataše Pavlović unosi toplinu u porodični život prikazujući jednostavan pristup životu u domu. Ono po čemu je emisija specifična jeste način prikazivanja tema. Sve se prikazuje kako je i u praksi, odnosno tema koja se obrađuje se prikazuje na konkretnom primjeru uz eventualnu pomoć stručnjaka iz date oblasti. U studiju je smještena kuhinja u kojoj voditeljica i gosti spremaju jela, od specijaliteta do poslastica, ali često i obroke koji se mogu pripremiti na jednostavan i brz način, koji štede vrijeme. Nataša je definitvno voditeljica koja vraća osmijeh na lica, a novi još topliji i šareniji studio grijat će publiku optimizom i korisnim informacijama.

Slike

Praktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična ženaPraktična žena

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.