SEZONA: 6

EPIZODA: 10

OPIS

Tanzanija se mnogima uglavnom svodi na predivne životinjske parkove, a na njezinoj su obali nepoznata čarobna mjesta i znamenitosti koje se nižu kao u povijesnoj knjizi.
Da bismo otkrili tu morsku Tanzaniju, treba nadletjeti golemi grad Dar-es -Salaam, krenuti put sjevera u smjeru otočja Zanzibar koje krije čarobne otoke. Ovdje su mnoga mjesta zvučnih imena kao što su Zanzibar, Mafia ili Pemba koja je obilježilo nevjerojatno naslijeđe pomoraca pristiglih iz Omana.
Mirisi začina, puste plaže, palače i džamije iz 13. stoljeća te bujna priroda. Neočekivano putovanje može početi.

Slike

Svjetski biseri: Tanzanija - Od Zanzibara do KilweSvjetski biseri: Tanzanija - Od Zanzibara do KilweSvjetski biseri: Tanzanija - Od Zanzibara do KilweSvjetski biseri: Tanzanija - Od Zanzibara do KilweSvjetski biseri: Tanzanija - Od Zanzibara do KilweSvjetski biseri: Tanzanija - Od Zanzibara do KilweSvjetski biseri: Tanzanija - Od Zanzibara do KilweSvjetski biseri: Tanzanija - Od Zanzibara do KilweSvjetski biseri: Tanzanija - Od Zanzibara do KilweSvjetski biseri: Tanzanija - Od Zanzibara do KilweSvjetski biseri: Tanzanija - Od Zanzibara do KilweSvjetski biseri: Tanzanija - Od Zanzibara do KilweSvjetski biseri: Tanzanija - Od Zanzibara do Kilwe

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Potraga za blagom (2009)

    image
    Odyssey Marine Exploration, a world leader in private deepwater exploration and recovery, is gearing up for its most ambitious season of treasure hunting yet. Its...
  • Nekad bilo...

    image
    Nekad bilo...
  • Zoom In (2008)

    image
    Kratka emisija tijekom koje će gledatelji otkriti kako zaista izgleda snimanje najvećih hollywoodskih hitova.
  • Why Israel Matters (2017)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.