OPIS

(510) Sameer i Soumya zarađuju novac od prodaje igračaka. Sameerova majka zove Soumyu da živi kod nje. Soumya pristaje. Liječnik dolazi dati injekciju Haraku, a on krene vrištati i tjera ga od sebe. Neki ljudi se okupe ispred Sameerove radnje i govore mu da je Soumya tražena i da nude veliki novac za informaciju o njoj. Soumya moli Sameera da je ne šalje njenoj obitelji.
(511) Sameerovi susjedi se okupljaju oko njegove kuće i govore mu da traže Soumyu i da je vrati njenoj obitelji. Harak upozorava Kishanlala da ga Harman traži. Mallika dolazi tražiti Soumyu kod Sameera, ali joj on kaže da ju nije vidio. Sameer kaže Soumyi da mrzi kinnarse. Soumya prodaje igračke na ulici i ugleda Kareenu. Kareena ju hvata i naređuje dvojici muškaraca da ju bace u jezero.
(512) Mallika i ostali kinnarsi spase Soumyu od Kareene i njenih plaćenika. Surbhi je zabrinuta jer još nema vijesti o sestri. Harak saznaje da su pronašli Soumyu, ali da ju je Mallika spasila. Sameer se brine gdje je Soumya nestala, a onda je pronalaze u parku kako prodaje igračke. Preeto saznaje da su vidjeli Soumyu i govori Harmanu.

Slike

SestreSestreSestreSestreSestreSestre

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.