EPIZODA: 1

OPIS

Emisija o stilu života Klub 7, u novoj, 3. sezoni svoje poznate rubrike punit će aktualnim i atraktivnim sadržajem s puno dinamike iz svijeta glazbe, zabave, scene, trendova, dizajna, arhitekture, mode, ljepote i zdravlja, gastronomije i zanimljivih putovanja.
U prvoj epizodi upoznajte bračni par Eljuga, liječnike koji su nam otvorili vrata svoje ordinacije i svog doma. Ekskluzivno za Klub 7 svira pijanist i skladatelj svjetskog glasa Matej Meštrović. Kroz razgovor s praškim slikarom i dizajnerom Otom Blahom otkrivamo impresivni ambijent "heritage" hotela Elisabeth Palace. Japanski fotograf Yuya Matsuo stvara fotografije hrvatskih turističkih atrakcija za koje je nagrađivan u svijetu. Stand up komičar Ivan Šarić sprema se za nevjerojatan uspjeh. Lana Klingor Mihić s Draženom Solomonom uzgaja rasne pse koji plijene pozornost. Ljupka Gojić otkriva tajnu pripreme slasnih kolača, a Jelena Rozga govori o prirodnoj ljepoti za koju je potrebna rutina i stručni dermatološki savjeti.

Scenarist:
Producent: Dean Radinović
Voditelj: Jelena Lešić
Urednik: Ivanka Vilović

Slike

Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.