poster

Ovo je Srbija

Ovo je Srbija (2015)

informativni | Srbija

OPIS

Kakve izmene donosi novi Zakon o zaštiti podataka o ličnosti za našu emisiju govoriće profesor Saša Gajin, član radne grupe za izradu ovog Zakona.
Otvara se, 11 kilometara duga biciklistička staza od Kikinde do Nakova. Ubuduće će meštani ovog dela Banata do granice sa susednom Rumunijom stizati za manje od sat vremena i biciklom.
Ideja porodice Jović iz Gornje Bukovice kod Valjeva, o porodičnom odmoru na selu uz bazen sa prijateljima, zbog velikog interesovanja gostiju iz grada i inostranstva prerasla je za nekoliko godina u pravi posao u koji je uključena cela porodica.
Grupa leskovačkih Gimnazijalaca drugi put organizuje letnju školu kulinarstva. Glavni kuvar je sedamnaestogodišnji Rastko Stamenković koji kulinarstvo voli od malena, a želja mu je od zaborava sačuva tradicionalna jela i kolače.
Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta
Pratite nas na Jutjub kanalu i Fejsbuku
Urednice emisije: Dragana Živojnović i Gordana Petrović
Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva: Gordana Jakovljević

Slike

Ovo je SrbijaOvo je Srbija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na kraju dana

    image
    U samo pet minuta doznajte sve o Zagrebu! Emisija Na kraju dana donosi vam sažete, objektivne i točne informacije o najaktualnijim vijestima koje su obilježile...
  • Dnevnik N1

    image
    Centralna informativna emisija s aktuelnim vijestima iz zemlje, regiona i svijeta. Budite prvi, najbolje informisani, uz Dnevnik N1. Dnevnik N1 obuhvata glavne...
  • Program Al Jazeera Balkans

    image
    Radeći pod sloganom "Iz svakog ugla i sa svake strane", Al Jazeera Balkans svojim neovisnim i nepristrasnim izvještavanjem donosi neispričane priče. Koristeći...
  • The Hub With Wang Guan

    image
    Coverage of news from around the world, examining important events and what they mean for the future.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.