poster

Vrijeme je za jazz: Martin Reiter - Alma

Vrijeme je za jazz (2008)

glazbeni | Hrvatska

OPIS

Pogledajte snimku koncerta skupine klavirista i skladatelja Martina Reitera, dobitnika nagrade "Hans Koller" za najbolji austrijski jazz album 2008. Dobio ju je za kompakt disk ALMA koji je promovirao na Međunarodnim danima jazza 2008., nekoliko dana prije dodjele nagrade u Beču. Taj projekt, nadahnut brazilskom glazbom, ostvario je s mladim austrijskim glazbenicima i gostima iz Brazila - gitaristom Fabiom Hessom i pjevačicom i udaraljkašicom Anom Paulom da Silvom.

Slike

Vrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - AlmaVrijeme je za jazz: Martin Reiter - Alma

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.