poster

Istine i laži

Istine i laži (2017)

komedija, drama | Srbija

OPIS

Sofijina majka dolazi u kuću Filipovića ali Sofija ne želi da se vrati da živi sa njom. Nikola saoštava Slobi da je Sofijina majka njegova bivša. Rade daleko od očiju javnosti ipak prosi Tanju, što ona ponovo koristi za manipulaciju. Pavle odbija da se iseli iz kuće ali strast ga i dalje vuče ka Tanji i njih dvoje provode zajedno veče puno strasti, koje će se završiti zamalo kobno. Rade i Marina obavljaju prijeko potreban, iskren razgovor, i ona odlučuje da promijeni svoj stav prema očevoj budućoj ženi. Ilija i dalje pokušava da se promjenom stajlinga dopadne Dani ali će jedna nesmotrena Slobina izjava, sve da promijeni.
Rade zahtijeva od Marine da upotrijebi svoj utjecaj i Nikolu natjera da radi za njega. Sofija najzad Kizi kaže sve što misli o njemu, što ovaj potpuno pogrešno protumači. Dana je svjesna da mora zaslužiti Ilijino povjerenje i ponovo izgraditi dobar odnos s njim nakon priznanja da je ovisnica o kocki. Pa, ipak, svađa će se završti podjelom imovine, jer se i ovaj par namjerava razvesti. Marina, konačno, odlučuje Pavlu reći cijelu istinu o Nikoli.

Slike

Istine i lažiIstine i lažiIstine i lažiIstine i laži

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.