SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - Misfortune

OPIS

Dugoočekivana velika seoba donosi obilje hrane, ali i zaoštrava sukobe. Sve su životinjske obitelji na kušnji.
Lavica Kali doživljava tragediju i prisiljena je donijeti jednu od najtežih odluka u životu. Može li se vratiti čoporu koji ju je prognao? Što god odlučila, njezini će lavići biti u opasnosti. Zebra Shani nema izbora - mora pregaziti rijeku. Ali ženka krokodila čeka, a struja je snažna. Hoće li njezino mladunče preživjeti?
Bakari je napokon prisiljen izazvati na dvoboj ljubomornog predvodnika. Nakon žestoke borbe mora donijeti odluku koja će mu promijeniti sudbinu. Čopor divljih pasa pod vodstvom mužjaka Jasarija također je prisiljen na borbu kada im Zalika i njezine hijene objave rat, u namjeri da ih istisnu s teritorija. Počinje dugotrajni sukob. Kada se slon tinejdžer Tembo sukobi s drugim krdom, njegova majka Nalla mora donijeti odluku o njegovoj budućnosti. Kako će se Nalla i Tembo snaći u toj situaciji?

Slike

SerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengeti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Od polja do stola

    image
    Emisija o poljoprivredi na području Zagrebačke županije.
  • Najveći svjetski ubojice: Kompilacije (2017)

    image
    Ova kompilacija donosi vam najbolje od najboljih među najvećim svjetskim ubojicama.
  • Poticaj

    image
    Strateški razvoj Hrvatske temelji se na poljoprivredi i turizmu kao najprepoznatljivijim prirodnim resursima. Proizvodnja i prerada hrane u Hrvatskoj može...
  • Istina o... (2015)

    image
    Science documentary series tackling everyday issues that affect us all.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.