poster

Drevni izvanzemaljci

ANCIENT ALIENS (2009)


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena korisnika: 6/10

OPIS

Koliko su izvanzemaljci sudjelovali u razvitku drevnih civilizacija?
Dokumentarna serija „Drevni izvanzemaljci“ (Ancient Aliens) na temelju povijesnih tekstova i arheoloških nalaza proučava dokaze o izvanzemaljcima na Zemlji stare i do 75 milijuna godina, a istražiteljima je najvažnije da utvrde jesu li i koliko „mali zeleni“ utjecali na ljudski rod u dalekoj povijesti. Jesu li posjećivali zemlju, prenosili tehnološka dostignuća i utjecali na religije? I, naravno, najvažnije pitanje - ako su u prošlosti posjećivali Zemlju, hoće li doći ponovno? Teoretičari koji proučavaju NLO fenomen uvjereni su kako su svi odgovori potvrdni.
Iz produkcije Promethus Entertainmenta stigla je izvrsna dokumentarna serija koja pokušava dokazati tvrdnje da su izvanzemaljci sudjelovali u razvitku drevnih civilizacija, a sjajno je što je promijenila razmišljanje velikog broja ljudi kad je riječ o NLO-u. Brojni dokazi koji upućuju na dolaske, boravak i ostanak izvanzemaljaca diljem planete Zemlje samo su jedan od razloga da pogledate ovaj serijal, a najslavniji svjetski povjesničari zaintrigirat će vas svojim teorijama i potaknuti na razmišljanje o tome kako nismo sami na planetu.

Producent: Kevin Burns

Slike

Drevni izvanzemaljciDrevni izvanzemaljciDrevni izvanzemaljciDrevni izvanzemaljciDrevni izvanzemaljciDrevni izvanzemaljciDrevni izvanzemaljciDrevni izvanzemaljciDrevni izvanzemaljciDrevni izvanzemaljciDrevni izvanzemaljciDrevni izvanzemaljci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.