SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Conflict

OPIS

Dok u Serengetiju vlada sve jača suša, raste suparništvo između obitelji koje smo upoznali u prvoj epizodi. U prvi plan izbijaju snažne ženke koje se moraju suprotstaviti jogunastim mužjacima i boriti za opstanak potomstva. Lavica Kali i njezina sestra uživaju sa svojih sedam lavića. U paru je mnogo lakše loviti i dobro im ide. Ali njihova je sreća kratkog vijeka. Slijedi ih Sefu, mužjak iz čopora. Otima im hranu i nemilosrdno ih progoni. Što hoće od njih? U Serengeti se doselila nova obitelj: gepardica Kike, novopečena majka s troje mladunaca. Ako želi da joj prvo leglo preživi, mora se brzo prilagoditi - uloviti dovoljno hrane, paziti da mladunci budu na sigurnom i štititi ih od grabežljivaca. Babun Bakari podiže mladunca kojeg je spasio kad je ostao bez majke. Pokušava naći ženku koja bi mu pomogla. Slonica Nalla zabrinuta je za svoje mlado kad se skupina odraslih mužjaka dođe boriti za jednu ženku iz njezine obitelji. Mlada ženka noja pokušava othraniti veliko leglo ptića dok je promatra Zalika, gladna predvodnica čopora hijena. Kako pritisak raste, lavica Kali odlučuje da se mora suočiti sa Sefuom, mužjakom koji je proganja. No to je opasna odluka. Agresivni predvodnik skupine babuna prijeti Bakariju. Ugrožen je i mladunac. Hoće li ženka mekog srca Cheka pomoći Bakariju da ga othrani? U Serengetiju opstaju samo najjači, a među njima su najžilavije majke.

TRAJANJE: 59 min

Slike

SerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengeti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Od polja do stola

    image
    Emisija o poljoprivredi na području Zagrebačke županije.
  • Najveći svjetski ubojice: Kompilacije (2017)

    image
    Ova kompilacija donosi vam najbolje od najboljih među najvećim svjetskim ubojicama.
  • Poticaj

    image
    Strateški razvoj Hrvatske temelji se na poljoprivredi i turizmu kao najprepoznatljivijim prirodnim resursima. Proizvodnja i prerada hrane u Hrvatskoj može...
  • Istina o... (2015)

    image
    Science documentary series tackling everyday issues that affect us all.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.