SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - PILOT

OPIS

„Patrola prokletih“ oživljava jednu od najomiljenijih skupina DC-jevih superheroja: Robotmana, Negative Mana, Elasti-Woman i Crazy Jane, na čelu s modernim ludim znanstvenikom Nilesom Caulderom zvanim Šef. Svaki član Patrole prokletih pretrpio je strašnu nesreću koja im je podarila nadljudske sposobnosti, ali ih je također unakazila. Traumatiziran i potlačen, tim je pronašao svoju svrhu zahvaljujući Šefu koji ih je okupio kako bi istraživali najčudnije postojeće fenomene. Nakon Šefova misterioznog nestanka, ti se nevoljni heroji nađu na neočekivanom mjestu kad ih u akciju pozove nitko drugi nego Cyborg, koji im dolazi s misijom koju je teško odbiti. Dijelom grupa potpore, dijelom tim superjunaka, Patrola prokletih ekipa je supermoćnih nakaza koja se bori za svijet koji ne želi imati ništa s njima.

Ep.1
U premijernoj epizodi, tim - umoran od toga što su zapeli u Doom Manoru - odlučuje posjetiti lokalni gradić dok je Šef odsutan. Međutim, ovaj naizgled bezazleni izlet dovodi do ozbiljnih posljedica, uključujući susret s tajanstvenim i moćnim Mr. Nobodyjem.

Slike

Patrola prokletihPatrola prokletihPatrola prokletihPatrola prokletihPatrola prokletihPatrola prokletihPatrola prokletihPatrola prokletih

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.