poster

Preprodaja i premještanje na teksaški način: Prozor koji gleda na zaljev protiv raja na trijemu

Texas Flip N' Move (2015)


SEZONA: 6

EPIZODA: 5 - Prozor koji gleda na zaljev protiv raja na trijemu

OPIS

Randy osvaja kuću koja treba velika strukturalna poboljšanja. Casey i Catrina dizajniraju kuću s vanjskim prostorom idealnim za zabave.

Slike

Preprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški način

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.