OPIS

Dobro poznata ekipa Kuhinje i poznati likovi nastavljaju avanture u ruskoj seriji.
Nastavak popularne humorističke serije „Kuhinja“ dobija novi naziv, ali i nove aktere. Pored poznatih likova iz „Kuhinje“, timu u hotelu od pet zvezdica priključuje se i jedan junak sa naših prostora, koga igra Miloš Biković.
Šta se desilo u stvari? Viktor se penzionisao, a Eleonora Andrejevna prepušta hotel Eleon rođaku iz Srbije Pavelu (Miloš Biković). Ne želeći mnogo da se petlja u poslove organizacije i rukovođenja, novi vlasnik unajmljuje visokokvalifovanog menadžera iz Brisela - Sofiju Tolstoj.
Hotel je sada u njenim rukama, a Mihael Džekovič Miša postaje jedan od njenih podređenih. Nova menadžerka napraviće velike promene u Eleonu, a promeniće i život poznatim likovima - Nastja postaje umetnički direktor Viktorovog restorana, a Kostja stariji barmen.

Istovremeno, u hotelu se pojavljuje novo lice. Daša ne uspeva da se zaposli ni na jednom drugom mestu i prihvata posao sobarice u Eleonu. Sudbina je za nju pripremila iznenađenje - ona slučajno pronalazi torbu sa velikom količinom novca i odlučuje da je zadrži za sebe. Daša ne očekuje da je vlasnik torbe sa milion evra biznismen i okoreli kriminalac Alikin.

Slike

Hotel Eleon

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.