poster

Mira Adanja Polak- Ekskluzivno

Mira Adanja Polak i Vi (2015)

Srbija

OPIS

Nema ževota bez matematike.
Kao i na kraju svake školske godine aktuelna je matematika i profesor Jovan Knežević koji zbog svoje nepomirljivosti i jasnih kriterijuma više nervira roditelje nego đake.
Za profesora Kneževića čula sam od dece kažu "profesor matematike u šestoj Beogradskoj- zove se "Joca Ubica". Ali više sam o njemu slušala od roditelja koji su se žalili od nemila do nedraga da je strog i da je beskompromisan. Kod njega ne postoje intervencije niti uticaji. Ima stav da svako mora da zna matematiku i da može da je nauči uz obaveznu napomenu "ako ima nameru da opstane... Jednostavnim rečima "muči decu"... Ali po onome što se čuje više je muka roditelja... koji ne mogu da na njega utiču.
Za profesora Kneževića matematika je nauka koju svako mora da zna i bar da pokuša da je razume. Ako je i ne razume on neće štedeti ni vremena ni snage da vam sve po ne znam koji put objasni. Obožava svoje učenike a deca ga vole i poštuju jer je pravičan.
Možda će neko reći da je on stara vrsta profesora "stara škola", da su njegove metode u vreme visokih tehnologija možda zastarele, ali on do sada ne menja svoj stav i uči decu tako da matematiku počinju da vole i razumeju. Profesor Knežević vaspitava decu, uči ih o životu, vraća im veru u ispravnost dolaženja do cilja.
Njegovi đaci rasuti su po svetu i kao stručnjaci su zaposleni po uglednim naučnim institucijama Amerike, Velike Britanije, Portugala, Španije, Švajcarske, Švedske, Norveške, Hrvatske, Izraela, Švajcarske Italije, Nemačke, kao matematičari, inžinjeri, robotičari,... On ih posećuje, a oni iz dalekog sveta sećaju se svega što ih je učio.
Entuzijazam ovog profesora privukao je moju pažnju i svo moje poštovanje za posvećenost, istrajnost, poštenje i zbog ljubavi prema poslu koji radi i svesti da sve sto zna nesebično prenosi na svoje učenike koji ga u šali zovu "Joca ubica", a on se smeje i nikada im ništa ne zamera.

Slike

Mira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- EkskluzivnoMira Adanja Polak- Ekskluzivno

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.