poster

Medijska mreža srpske dijaspore: To smo mi u Australiji

Medijska mreža srpske dijaspore


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

OPIS

Orden za srpskog viteza
U novoj emisiji serijala "To smo mi u Australiji" predstavljamo srpskog viteza sa Ordenom njenog veličanstva britanske kraljice Elizabete Druge.
Petar Kozlina je Orden australijskog prvog reda zaslužio za višedecenijski, samopregorni rad u srpskoj zajenici na Petom kontinentu.
U obrazloženju za ovo visoko priznanje navodi se da je time dao "izuzetan doprinos afirmaciji srpske zajednice u Australiji i očuvanju njenog identiteta i integriteta". Inicijator je Srpskog festivala koji se već sedam godina, svakog februara, održava u Sidneju, “Srpske pozorišne večeri”, Festivala srpskog filma, koji privlači pažnju ljubitelja sedme umetnosti u čitavoj Australiji.
To su samo neke aktivnosti koje su kandidovale Petra Kozlinu za odličje, ali tome dodajemo i njegov nemerljiv doprinos razvoju Srpske pravoslavne crkve na Petom kontinentu.
Autor emisije Dragan Caran
Urednik Medijske mreže srpske dijaspore mr Mirjana Raičević Tasić

Slike

Medijska mreža srpske dijaspore: To smo mi u Australiji

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pitajte prirodu

    image
  • Nauka

    image
  • ARD-Buffet (1998)

    image
  • Linije razdvajanja (2009)

    image
    Iz srca supersile u krizi, Fault Lines kopa dublje u ono što pokreće velike priče u SAD-u.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.