poster

Studio znanja: Trajanje

Studio znanja (2016)

edukativni | Srbija

OPIS

Iskusni urednici u Radio-televiziji Srbije imaju pravilo - nije važna prva već 101. emisija - kada uradite 101. to je siguran znak da ovladavate profesijom. Upravo zato, našu proslavu jubileja nastavljamo i ove nedelje, obećavamo zanimljive goste, teme i, naravno, svečanu atmosferu.
Kada smo razmišljali koga prvo da pozovemo u emisiju koja se bavi ovom temom - nismo imali dilemu. Sa nama je neko čija je karijera počela još davne 1938. godine - glumac Vlasta Velisavljević. Uz njega tu su i sociolog kulture profesor Ratko Božović, psiholog i psihoterapeut dr Kristina Brajović Car; reditelj i scenarista, prof. dr Stanko Crnobrnja; dr Jelena Vasiljević iz Instituta za filozofiju i društvenu teoriju; prof. dr Amrom Latifić; Vladimir Veljić iz Instituta za fiziku; profesorke Ljiljana i Gordana Tomović sa Biološkog fakulteta; dr Dragana Ilić sa Matemaričkog fakulteta; dr Dragan Aleksendrić sa Mašinskog fakulteta i mnogi drugi gosti.
Našu temu ilustrovaćemo i kroz tajne muzike. U tome će nam pomoći Saška Janks i Daniel Bogdanović i gudački kvartet Wonder Strings.
Ovo je ujedno i poslednja emisija treće sezone serijala "Studio znanja". Hvala vam što nas pratite, u novoj sezoni čekamo vas sa novim gostima, temama i entuzijazmom.
Autor i urednik serijala "Studio znanja": Zoran ŽivkovićUrednici emisije: Zoran Živković, Ivana Milenković, Vinka MarinovićVoditelji emisije: Vinka Marinović, Ivana MilenkovićReditelj: Darko Kamarit

Slike

Studio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: TrajanjeStudio znanja: Trajanje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • RTSH Shkollë Leksione

    image
  • Slovarica

    image
    U svakoj epizodi ove emisije biće reči o jednom slovu azbuke. Emisija posvećena tom slovu upoznaće nas sa običajima, pesmama i igrom iz naših krajeva.
  • Arheokuhinja

    image
    Koje su biljke ljudi u neolitu koristili kao zamenu za biber? Od čega su sve pravili hleb, čime su se dohranjivale bebe u praistoriji, koja jela iz ere neolita...
  • Lovački savjeti

    image
    Saznajte novosti u svetu lova i otkrijte nove savete uz emisiju Lovački saveti.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.