poster

Klasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dio

Klasika mundi


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

EPIZODA: 1

OPIS

Pogledajte legendarni koncert jednog od najboljih tenora današnjice, Nijemca Jonasa Kaufmanna, iz milanske Scale, posvećen najljepšim opernim arijama Giacoma Puccinija. Prvi put u Scali je pjevao 1999. i od tada je miljenik zahtjevne milanske publike ali i brojnih opernih kuća diljem svijeta. Filharmonijskim orkestrom ravna Jochen Rieder kojemu je ovo debi u ovom teatru, a često surađuje s Kaufmannom. U režiji velikog Briana Largea, a prije koncerta, prikazujemo uvodni film s rijetkim arhivskim snimkama Puccinija kao čovjeka i glazbenika. U lipnju 2015. kada je koncert održan postao je nacionalna vijest u talijanskim medijima jer je bio popraćen neviđenim ovacijama publike u trajanju od 40 minuta koja je tako izmamila 5 dodataka. Koncert gledajte s hrvatskim titlovima!

Urednik: Marija Ramljak

Slike

Klasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dioKlasika mundi: Jonas Kaufmann - Večer s Puccinijem iz milanske Scale, 2. dio

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.