SEZONA: 1

EPIZODA: 13

OPIS

Ester i Alberto najave vjenčanje svojim obiteljima. Cassiana pozovu da upravlja avionom dom Rafaela. Cristal prepozna Cassiana. Bliži se dan Esterine udaje. Viridiana i Candinho ne idu na vjenčanje. Cristal dolazi u crkvu. Dionisio se priprema za odlazak na vjenčanje i kiti se odlikovanjima koja je dobio od nacista. Cassiano se javi kući i razgovara s Chicom. Vjenčanje počinje. Chico dolazi na vjenčanje i moli Ester da se ne uda za Alberta jer se Cassiano javio. Nitko mu ne vjeruje. Ester i Alberto su se vjenčali. Dom Rafael prepire se s Cristal i udari je. Ona odluči pobjeći od kuće. Tais i Chico ponovno se svađaju. Chico odlazi u bazu, ali zapovjednik mu ne vjeruje da je Cassiano živ. Alberto i Ester su dobili kćer. Cassiano nalazi otvor za bijeg u rudniku.

Slike

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.