Ocjena korisnika: 9.7/10
(3 glasova)

OPIS

"I gledam, i slušam i osjećam... more!" - tako započinje, a tako se i razvija ovaj kratki autorski dokumentarac snimljen u netaknutoj prirodi oko Molunta, Cavtata, Mljeta, Korčule i Lastova. Kamera Radovana Lauša i montaža Tihomira Tonžetića, uz izbor glazbe Mladena Magdalenića, vođeni poetskim tekstom redatelja Darka Dovranića, stvorili su poemu o moru dostupnu oku svakoga ljepotom opijenoga promatrača. Leopardijevi stihovi "I slatko mi je utopiti se u tom moru" samo zaokružuju cjelinu autorskog viđenja.
Film je prikazan u konkurenciji Festivala turističkog filma u Splitu, a bio je na programu Festivala ekološkog filma u Washingtonu i Turističkog filma u Bratislavi.

Snimatelj: Radovan Lauš
TRAJANJE: 20 min

Slike

More i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogleduMore i otoci: More u pogledu

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.