SEZONA: 10

EPIZODA: 18

OPIS

Današnja domaćica 45 je godina živjela u Njemačkoj i tamo naučila kuhati njihove specijalitete koje će večeras svojim gostima pripremiti u nešto drugačijem izdanju - 'po hrvatski'! Brankica Fabijanić u mirovini se odlučila vratiti u rodnu Hrvatsku, gdje zajedno sa suprugom trenutno živi u mjestu Domagovići u blizini Jastrebarskog. Kako je dugi niz godina provela u Njemačkoj, to je ostavilo traga i na njezinu kulinarskome stilu pa je danas za svoje goste pripremila spoj hrvatske i njemačke kuhinje. Njezin popis namirnica potpuno će zbuniti protukandidate jer na njemu neće biti mesa pa će se muški dio ekipe zabrinuto pitati - "Gdje je meso? Gdje je glavno jelo?".

Slike

Večera za 5 na seluVečera za 5 na seluVečera za 5 na selu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Schmatzo (2013)

    image
  • Kako pobijediti Bobbyja Flaya (2013)

    image
    Two contestants battle it out to face Bobby Flay. The victor faces Bobby Flay with their own signature dish. Who can beat the Flayster?
  • Kitchen Impossible (2014)

    image
    In the show, two prominent star or television chefs compete against each other. The aim is to cook a local speciality of a local top chef, a rare amateur chef,...
  • Hell’s Kitchen България

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.