poster

Nedjelja u zemlji čuda

Nedjelja u zemlji čuda (2018)

zabavni | BiH

OPIS

Za kraj sezone u emisiji „Nedjelja u zemlji čuda“ gledatelje očekuje paketić igara, zabave, muzike i razgovora. Pjevač Fatmir Sulejmani kaže da je trebao biti fudbaler, ali da je prevagnula porodična ljubav prema muzici. Osim glumice Marije Pikić, u studio TV1 stigao je i instagram zvijezda Mirza Mustafagić, koji će otkriti odakle on i njegova majka crpe inspiraciju za snimanje youtube clipova. Kroz zečiju rupu u zemlju čuda uvukao se tajni gost, a o kome je riječ saznajte u nedjelju u 17:15 sati u programu TV1.

Slike

Nedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čudaNedjelja u zemlji čuda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.