poster

Puls

Puls (2018)

informativni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

U Pulsu naši reporteri donose ove priče:
Nakon burne prošlosti dugo mu je sudbina bila neizvjesna. Bio je još jedan ruzinavi brod na vezu. A onda je odlučeno da će Galeb postati muzej u sklopu projekta "Rijeka - europska prijestolnica kulture". Zanimljive pojedinosti iz Galebove prošlosti i sadašnjosti, koje ruše i neke mitove, otkriva Nana Šojlev.
Jesu li opasniji psi ili njihovi vlasnici? Kako teče Ottova resocijalizacija, koji je na Ksaveru nedavno napao petero ljudi? Naša ekipa posjetila je Dumovec i istražila kako uopće treba pristupiti odgoju opasnih pasa.
Ima li svjetlo svoju mračnu stranu? Izgleda da ima, a zove se svjetlosno onečišćenje. Možda toga i nismo svjesni, ali prejako umjetno svjetlo itekako utječe na prirodu, nas, na naše zdravlje. U potragu, ovaj put za mrakom, uputila se Milka Barišić.
Dinko Neskusil, karlovački fotograf i zaljubljenik u rodni grad, pokrenuo je zanimljivu ideju, koja je prerasla u pravi pokret. Rezultat je nevjerojatan album od 10.000 fotografija, kakav ima samo Karlovac. Kako to izgleda kada jedan grad od obiteljskih fotografija stvara svoj fotoalbum, otkriva Mladen Ćapin.
Urednica projekta: Maja Tokić 

Slike

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.