poster

Vrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansemble

Vrijeme je za jazz (2011)

glazbeni | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

U prvom dijelu emisije predstavlja se Igor Geržina Sax Lounge Ensemble. Na nastupu u studiju HTV-a izvode smooth jazz skladbe vođe sastava, poznatog saksofonista i producenta Big banda HRT-a Igora Geržine.
U drugom dijelu prikazat ćemo snimku koncerta "Funk on the Beach", koji je održan 20. kolovoza 2010. na plaži Bačvice u Splitu. Nastup na kojem su svirali hrvatski i američki glazbenici posvećen je Dini Dvorniku.
Novinar: Davor Hrvoj

Urednik: Žarko Černjul

Slike

Vrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansembleVrijeme je za jazz: Igor Geržina sax lounge ansemble

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.