OPIS

Ukleta slavom i bogatstvom.
Postavljen u glamuroznom svijetu internacionalnog džet-seta i evropske aristokratije, „Antonija“ otkriva dirljivu priču mlade studentkinje Antonije koja postaje grofica, udovica i glava ogromnog finansijskog carstva, sve u par sedmica.
Nakon što se zaljubljuje i udaje za grofa Leonhardt von Ahrensdorffa, Antonija nasleđuje njegovo bogatstvo i njegovu poziciju kao glava Ahrensdorff Banke gdje je Leonhardt ubijen i upucan samo par minuta nakon njihovog vjenčanja. Uprkos otvorenoj mržnji njene svekrve i svekra, neiskusna mlada žena počinje da realizuje projekte započete od strane njenog muža kojima se njegova porodica protivila.
Sa svojim svježim i otvorenim stavom, kao i svojom ljepotom i šarmom, Antonija trijumfuje nad mnogim protivnicima; samo njen zet, Moritz odolijeva njenim čarima - ali možda samo zato što je i sam zaljubljen u nju. Prije nego što uspijeva da potvrdi svoju ljubav, javlja se strašna sumnja: Moritz je osumnjičen da je naručio smrt svoga brata.

Slike

Antonia
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.