poster

Tel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. 2. polufinalna večer

Tel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. 2. polufinalna večer (2019)


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Na večerašnjoj drugoj poluzavršnoj večeri Izbora za pjesmu Eurovizije nastupa hrvatski predstavnik Roko s pjesmom The Dream.
Od ukupno 18 natjecatelja, Hrvatska nastupa 10. po redu, a u završnicu ulazi deset država. Roko će imati i plesnu podršku dvojice talentiranih plesača Endija Schrottera i Diega Siqueira. Uz Hrvatsku za prolaz u finale Eurosonga bore se Armenija, Irska, Moldavija, Švicarska, Latvija, Rumunjska, Danska, Švedska, Austrija, Malta, Litva, Rusija, Albanija, Norvaška, Nizozemska, Sjeverna Makedonija i Azerbejdžan.
Večeras gledatelji Hrvatske radiotelevizije mogu i glasovati za svoje favorite (za sve, osim za Hrvatsku), a detalje o tome potražite na ttx stranicama 422. i 423.
Komentator: Duško Ćurlić

Slike

Tel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. 2. polufinalna večerTel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. 2. polufinalna večerTel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. 2. polufinalna večerTel Aviv: Izbor za pjesmu Eurovizije 2019. 2. polufinalna večer

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.