SEZONA: 1

EPIZODA: 11

OPIS

Otac doveze Koena u školu smetlarskim kamionom. Koen mu ne želi reći da se srami, ali zamoli oca da ga iskrca iza ugla. Koen mu kaže da ovaj tjedan rade na projektu recikliranja, a otac misli da mu u tome može pomoći jer zna sve o recikliranju. Koen se prepadne kada gospođa Dreus zakuca na prozor. Ona naredi Koenovom tati da isprazni prepun kontejner pored škole. Koenov otac tada joj zamuckujući odgovori da to nije njegov posao. Koen brzo izlazi i pojuri prema školi. Učitelj Kees započinje svoj projekt recikliranja kod kontejnera. Na veliko veselje učenika ulazi u kontejner. Vadi stvari iz njega i pritom im objašnjava kako bi se koja stvar mogla ponovno iskoristiti.

Slike

Učitelj KessUčitelj KessUčitelj KessUčitelj KessUčitelj KessUčitelj KessUčitelj KessUčitelj KessUčitelj KessUčitelj KessUčitelj KessUčitelj KessUčitelj KessUčitelj KessUčitelj Kess

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.