SEZONA: 1

EPIZODA: 19

OPIS

U kraljevstvu Karmon, srednjovjekovnom fantastičnom svijetu gdje čudovišta i ljudi žive zajedno, sve se vrti oko najpopularnijeg sporta - Monkart trke. Dvanaestogodišnji Jin ima samo jedan san. pobijediti na Monkart trci i postati vitez. No, ne sanja šta ga očekuje na ovom putu. Pokušavajući spasiti princezu Senu od zlog Destra, iz sna budi Draka - zmaja čija je duša skrivena u Jinovom čarobnom maču.

Slike

MonkartMonkart

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kockice brojalice (2017)

    image
    Learning numbers and how to count with colourful personified blocks, each with their own quirks.
  • Kalimero (2014)

    image
    Nepravda je što Kalimera tako dugo nije bilo, ali sada se vratio da otkrije i pokuša da reši probleme s kojima se susreće. Kalimero je i dalje jedino crno pile u...
  • Addison (2018)

    image
    ADDISON is an animated kids’ series chronicling the comical yet brain-teasing adventures of Addison, a young girl who loves to solve mysteries when she’s not busy...
  • Doodleboo (2015)

    image
    Doodleboo sa samo nekoliko poteza olovkom uspije stvoriti smiješne i simpatične crteže koji ožive iste sekunde nakon što su obojani!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.