SEZONA: 1

EPIZODA: 143

OPIS

Mijo i Gordana pokušavaju Antu podučiti erogenim zonama kod žene. Ante sve napiše na ruku, ali opet uprska seks s Mirelom. Mirela napokon opusti Antu za seks i sve završi dobro. Sretni Ante prosi Mirelu koja pristaje. Ante se izlane pred roditeljima da je zaručen za Mirelu, pa oni planiraju prošnju.
Mile uspije pobjeći Andriji, Lidiji i Petri.
Tomo održava prezentaciju u župnom dvoru, no Božo ga potjera. Ipak, uspije jednu spravu uvaliti Nediljku. Prilikom jačeg rastezanja, Nediljku sprava odleti iz ruke i izbije Anđelki zub. Anđelka zbog bolova ne želi ići na dogovorenu krizmu.
Božo posjeti Ivanu u zatvoru i odlazi na razgovor kod sutkinje kojoj je dodjeljen Ivanin slučaj. Ona pokuša od njega iznuditi mito, što Božu zgrozi, ali Skorupoviće oduševi i natjera na razmišljanje kako da skupe novce za potplatit sutkinju.

Slike

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.