poster

Srpska ekonomija

Srpska ekonomija

informativni | Srbija

OPIS

U Beogradu je održan Digitalni samit Zapadnog Balkana. Eksperti iz te oblasti bavili su se i elektronskim poslovanjem koje je neizbežno u biznisu.
E-građevinska dozvola, eKatastar, elektronsko prijavljivanje sezonskih radnika samo su neke od reformi koje se sprovode ili je u toku njihova realizacija. Gde se u eri digitalizacije nalaze zemlje u regionu pitali smo naše i stručnjake iz okruženja.
Počela je nautička sezona. Srbija još nije iskoristila sve svoje vodne potencijale. Da bismo uhvatili korak sa Evropom moramo da završimo pravni okvir, kao i da utvrdimo strateški pravac. Ipak rezultata ima u kruzer industriji. Brojke su duplirane prošle godine u odnosu na 2017, kaže Veljko Kovačević, pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
Gost rubrike "Tri pitanja za privrednike" bio je prof. dr Dragan Đuričin sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu.
Bili smo i na Međunarodnoj nedelji civilnog društva koja se održava svake dve godine. Ovom prilikom učesnici su se bavili rešavanjem problema, umrežavanjem i korišćenjem primera dobre prakse.
Urednica emisije: Danka Milošević

Slike

Srpska ekonomija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.