poster

Susret u dijalogu: Mons. Ivan Ćurić - novi pomoćni biskup Đakovačko-osječke nadbiskupije

Susret u dijalogu

Hrvatska

OPIS

Kako odgovoriti na pastoralne izazove Đakovačko-osječke nadbiskupije? Kako Slavoniji i Baranji vratiti nadu u bolju budućnost? Kako iseljavanje stanovništva i negativni demografski trendovi utječu i na organizaciju crkvenog života? U emisiji razgovaramo s novim pomoćnim biskupom Đakovačko-osječke nadbiskupije mons. Ivanom Ćurićem u povodu njegova ređenja za biskupa. Monsinjor Ćurić ima 54 godine. Rođen je u Slavonskom Brodu. Studirao je na papinskom sveučilištu Gregoriana u Rimu. Postigao je stupanj magisterija iz filozofije. Nakon povratka iz Rima obavljao je mnoge službe u nadbiskupiji, predavao na fakultetu. Pri Hrvatskoj biskupskoj konferenciji član je Vijeća za kler. Generalni vikar Đakovačko-osječke nadbiskupije je posljednjih pet godina.

Slike

Susret u dijalogu: Mons. Ivan Ćurić - novi pomoćni biskup Đakovačko-osječke nadbiskupijeSusret u dijalogu: Mons. Ivan Ćurić - novi pomoćni biskup Đakovačko-osječke nadbiskupijeSusret u dijalogu: Mons. Ivan Ćurić - novi pomoćni biskup Đakovačko-osječke nadbiskupijeSusret u dijalogu: Mons. Ivan Ćurić - novi pomoćni biskup Đakovačko-osječke nadbiskupije

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.