"Serbus Zagreb" - TO HRT-a i Kraljevi ulice s gostima - Plato Gradec 21.07.2016. (Integralna verzija)

Režiser: Tihomir Žarn

OPIS

Na Gornjem gradu na platou Gradec Kraljevi ulice,Tamburaški orkestar HRT-a i njihovi gosti održali su koncert nazvan SERBUS ZAGREB. Koncertni repertoar podsjeća na niz rado pjevanih i popularnih gradskih pjesama i šlagera, kao i na pjesme šireg zagrebačkog okruženja u prepoznatljivim izvedbama.
Tamburaški orkestar HRT-a pod ravnanjem maestra Siniše Leopolda izvodi Zagrebačku promenadu, Zadnji fijaker, Lepi ti je Zagreb grad, Baltazar... Noćas izvode Danijela Pintarić i Bojan Jambrošić a pjesmu Golubovi Mirko Bačić. Koncert je svojim nastupom uveličao i Porinima nagrađivani Kvartet Gubec i poznate pjesme Pod brajde i Spoved, a pjevači Groovy a Cappella predstavili su na svoj način Suzu za zagorske brege. Popularnu pjesmu Ja ljubim (Hvala ti srce) iz filma Tko pjeva zlo ne misli izvodi Mirjana Bohanec Vidović. Uz navedeno, uživajte i u popularnim pjesmama koje izvode Kraljevi ulice: Lepi ti je Zagreb grad, Kak taubeka dva, Moj Zagreb, tak imam te rad...
Serbus Zagreb s Gradeca!
Scenarist i voditelj: Vojo Šiljak

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.